VASS adquiere ECENTA AG, especializada en Sales y Commerce y con una amplia implantación en EEUU


Fundada l’any 2000 i amb seu a Walldorf (Alemanya), ECENTA AG és una companyia amb una alta especialització en l’entorn de millora d’estratègia i experiència amb clients i que compte amb 10 oficines repartides entre Europa, Norteamérica i Àsia.

Su plantilla, formada por 220 professionals, està especialitzat en la implementació de projectes complexos per a nombrosos clients procedents de sectors com la indústria, tecnologia, serveis financers, i distribució, entre altres.

“Estamos muy satisfechos de dar la bienvenida a VASS a un equipo tan emprenedor y con un gran talento como es el de ECENTA, que aportarà un ampli abanico de solucions avançades en l’entorn de Sales, Marketing i Commerce a nivell mundial”. Senyala el president de VASS, Francisco Javier Latasa. Asimismo indica que “ECENTA AG encaja perfectamente con nuestra estrategia de crecimiento por su presencia en mercados tan importantes como a Estados Unidos y por operar en un modelo 100% off shoring con centros de desarrollo en Rumanía, Letonia y Sudeste de Asia, dando forma a les següents fases del nostre creixement internacional “, A més, suposa una especialització complementària a la proposta de valor que oferim en VASS” qui destaca aquesta nova adquisició en el pla estratègic [email protected] “Con el que la compañía prevé facturar 400 millones de euros en 2025” senyala.

Para el CEO y cofundador de ECENTA, Thorsten Wewers, unir-se a VASS les va a “permetre guanyar la infraestructura necessària per ajudar els nostres clients a escalar més ràpid i arribar a un nivell més alt, així com oferir una amplia cartera de solucions amb les que abordin els desafiaments de la transformació digital i aprofitar el gran talent internacional d’ambdues companyies ”.

Aquest pla està respaldat pel patrimoni privat OEP (One Equity Partners), que es va unir a VASS a final de 2020 i que compte amb una amplia experiència en el suport a empreses per executar ambiciosos plans de creixement. De fet, el passat mes de juliol, VASS anunciaba la creació de T4S Advance Solutions, empresa especialitzada en “temes avançats” sobre processos de negoci basats en SAP i la compra de Comunytek, empresa especialista en sistemes avançats i productes innovadors enfocats a la banca mayorista i al mercat de capitals.