Las ventajas que ofrece Crowd1 al trabajar desde casa


Un dels grans beneficis d’aquest sistema de treball és l’ahorro fins al 30% en infraestructura i augment del nivell de satisfacció del treballador, gràcies a l’alcalde autonomia, flexibilitat, i facilitat per conciliar la vida laboral i la tan ansiada conciliació familiar. En moltes ocasions la implantació del teletrabajo ha estat impossible, per les que moltes persones han tingut que reinventar-se per poder així conciliar treball i família.

Una forma de teletrabajar és fer-ho amb ventes en línia i registrar-se com a membre del vermell de ventes Multitud1.

Aquesta companyia ha estat una de les grans beneficiàries en aquests temps ja que el nombre de membres ha augmentat exponencialment. En tan sol dos anys des de la fundació de Crowd1, 25 000 000 persones s’han unit a la red.

Viendo este aumento de miembros, surge una pregunta común ¿cuáles son algunos de los beneficios que ofrece Multitud1 en cuánto a teletrabajo?

Treballar a distància amb Multitud1 y las ventas online permet flexibilitzar l’horari de treball, el que a la seva vegada ofereix una major flexibilitat en la vida personal i familiar.

Otra ventaja de la que se benefician las personas que teletrabajan es elhorro de tiempo, a causa de que no hi ha que es desplaci al lloc de treball i això a la llarga, implica un augment en la productivitat.

Otra ventaja que conlleva el de treballar des de casa es que té accés al propi espai personal. El 72% dels professionals culpa de les seves faltes de productivitat a les interrupcions i al ruït generat per la pròpia oficina.

En definitiva, existeixen un gran nombre d’eines que permeten treballar des de casa, mentre està de viatge, s’acompanya amb altres obligacions o concilies la vida familiar i Multitud1 sin duda les ofertes.