La consultoría CEDEC colabora con FRUTAS GARCÍA VARGAS y su marca de productos ecológicos LA TIERRICA BIO


La empresa llença d’aquesta manera, una nova marca comercial amb l’objectiu de convertir-se en tot un referent a nivell europeu en producció, comercialització i distribució de fruita de hueso ecológica y biodinámica d’alta qualitat.

Per a aquest, l’empresa compte amb una de les majors extensions al nostre país de cultiu ecològic, amb més de 60 hectàrees dedicades a la producció ecològica de paraguai, nectarina, platerina, melocotó i pera, cultivades mantenint tècniques respetuoses amb la terra i el medi ambient .

L’èxit dels productes de LA TIERRICA BIO ha aconseguit gràcies a l’esforç constant que l’empresa ha realitzat en I + D tots aquests anys, innovant fins aconseguir variades que ofereixin les millors característiques organolèptiques i de conservació, el creixement constant de la fertilitat de sus suelos y la incorporación de tecnología agraria, donant com a resultat productes ecològics d’excel·lent qualitat que han obtingut una gran acogida en mercats nacionals i internacionals, i el reconeixement per part dels consumidors.

FRUTAS GARCÍA VARGAS, SLU va col·laborar des de l’any 2015 amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial. En l’actualitat, l’empresa afronta el seu futur amb total garanties d’èxit, consolidant fermament les iniciatives realitzades fins a la data.

La consultoria d’organització estratègica d’empreses CEDEC és líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses familiars i pimes des de 1965. La seva finalitat és posar-se a l’alcància de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecutiva de la Excelencia Empresarial.

El seu factor diferencial resideix en la seva metodologia de treball contrastada. CEDEC treballa amb els empresaris amb l’objectiu d’implementar forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves sedes, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, la Asociación Española de Empresas de Consultoría.

Con oficinas en España a Madrid y Barcelona, ​​la consultoria d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC, està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i consolidació de CEDEC com a consultoria especialista en l’organització estratègica empresarial, es veu reflectit en nombroses opinions y casos d’èxit de empresas que ofrecen de forma desinteresada su opinió de CEDEC i que poden consultar-se en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec-group.com/es/opinions, amb comentaris en su canal youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g