Juan Miguel Lapido se incorpora a SunMedia como Global Head of Creative Strategy, Design & Innovation


SunMedia, l’adtech espanyola líder en vídeo, performance i native, continua la seva proposta pel talent amb la incorporació de Juan Miguel Lapido com a nou Cap global d’estratègia creativa, disseny i innovació en les seves oficines generals a Madrid, on s’encarregarà de liderar la ruta creativa i visual de SunMedia i de reforçar una cultura basada en el pensament innovador i de qualitat.

Des del seu nou lloc en SunMedia, Juan Miguel treballarà de manera transversal amb els equips globals de la companyia, desenvolupant productes i formats digitals de nova creació. Asimisme, impulsarà el desenvolupament d’idees per fer créixer l’alcance, profunditat i negoci dels projectes de vídeo i branding de la tecnologia.

“Entiendo la creatividad como la conexión entre marcas con audiencias de manera sorprendente, cautiva e innovadora”, senyala Juan Miguel. Una mentalitat que trasladarà al treball diari per contribuir a consolidar el lideratge de SunMedia a nivell nacional i internacional.

Juan Miguel Lapido compte amb una carrera professional de més de 20 anys en l’àmbit de la comunicació digital al llarg dels quals sempre ha estat lligat a projectes de disseny i creativitat d’accions digitals per a marcs en diferents portals d’internet com a EresMas, Ya .com i Orange.

A més, durant els últims 10 anys, ha treballat en Edicions Condé Nast com a Director Global de Disseny, on ha encabezat el desenvolupament i la millora contínua dels productes creatius, visuals i estratègia multimèdia per als departaments de Producte Digital, Màrqueting, Experiències i Comercial (CNX agència creativa i accions globals de marca).

Aquesta fructífera trayectoria le ha valido reconocimientos y premios en los principales festivales de Internet como los Webby Awards i los Lovie Awards, entre altres.

“L’experiència de Juan Miguel i la seva visió sobre la creativitat és clau per a una companyia com SunMedia, en on, gràcies a la combinació d’idees innovadores i la millor tecnologia, aconseguim l’èxit de les campanyes dels nostres clients”, senyala Fernando García, CEO de SunMedia.