Jordi Marín, nuevo director de Desarrollo de Negocio de Cataluña en VASS


En la seva dilatada carrera destacant càrregues com a director general i fundador del TecnoCampus de Mataró, director general de MaresmeDigital TV, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, gerent de Sector Públic, Turisme i Transports a CapGemini; director d’Administracions Públiques i Sanitat d’Indra a Andorra, Catalunya i Balears; director del Centro Excelencia Global de Indra, o director general de Microsoft a Catalunya, entre altres.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB), Marín és Màster en Gestió Pública (UAB-ESADE) i Executive Master in Public Administration (ESADE). A més, compte amb un postgrau en Direcció Contable i Control de Gestió (UPF) i un altre en Direcció d’Organitzacions i Sistemes d’Informació (UPF), així com títols de Direcció Estratègica Col·laboració Públic-Privada (ESADE) i de l’Escola de consellers ( IESE-AED-KPMG).

Actualment, Jordi Marín és Senior Advisor en diferents startups (My Health Watcher, Dear Intelligence o en el ecosistema OryonUniversal) i en empreses com el Grup Planeta, on és responsable de la Divisió de Formació i Universitats. CEO de la consultora CEI Europa, compagina estas tareas amb el del director general del Patronal de les Consultores de Catalunya (ACEC) i el de docent i professor associat d’escoles de negoci com la UPF Barcelona School of Management i ESADE.

Asimisme, forma part del Consell d’Administració d’Andorra Business i de diferents consells assessors com el Digital Government Europe de HUAWEI o el Consell Empresarial de l’Agència d’Innovació de l’Ajuntament de Barcelona. És membre del Consell de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i president de la Comissió Econòmica.

Con esta trayectoria a sus espaldas, Marín se incorpora a VASS en Cataluña para ampliar la cuota de negocio de la compañía en esta comunidad y contribuir así a la consecución del objectiu estratégico [email protected], amb el que es va aconseguir aconseguir una facturació de 400 milions d’euros el 2025.