El coach israelí Avi Mashiah, nuevo embajador de la Fundación Adecco

[ad_1]

Avi Mashiah (Tel-Aviv, 1975), s’ha incorporat a l’equip d’embaixadors que recolza a la Fundació Adecco en el projecte #EmpleoParaTodosla seva missió és aconseguir la inclusió laboral de les persones més vulnerables de la nostra societat.

Aviat centrarà el seu treball en la sensibilització d’entorns empresarials, a través de jornades dirigides a empleats, comitès de direcció, departaments de Recursos Humans i altres àrees implicades en la inclusió laboral de professionals amb discapacitat. En aquestes sessions, el nou embajador compartirà el seu testimoni i la seva història de superació a partir de la ponència “El arte de darle la vuelta a la tortilla”. Una exposició que pretendre impulsar l’ocupació de les persones amb discapacitat, generant entorns empresarials més empàtics, inclosos i oberts a la diversitat, així com conscienciar sobre la necessitat d’augmentar la participació de les persones amb discapacitat en el mercat laboral, ja que la seva tasca. d’activitat es situa en el 34,3%. És decir, el 65,7% de les que estan en edat laboral no té feina ni el busca.

Amb aquesta incorporació, Avi passa a formar part de l’equip d’embassadors de la Fundació Adecco al que ja pertanyen altres siete referents a l’àmbit de la discapacitat: Pablo Pineda, Juan Manuel Montilla “El Langui”, Desirée Vila, Raquel Domínguez, Edu Carrera, David Aguilar “Hand Solo” i Maria Petit.

Reinventar-se com a forma de vida
Avi nació sense mans i té una discapacitat reconeguda del 65%. Esto li ajudó a forjar un esperit lluitador i una mentalitat forta, dues qualitats que li han permès trobar solucions creatives a les situacions difícils a les que ha tingut que enfrontar-se —tuvo que someterse a 15 operacions en els seus primers diez anys de vida—.

Se vio obligat a reinventar la seva manera de pensar, fer i ser en aquest món. Apasionat i entusiasta per la naturalesa, ara comparteu la seva història de superació amb totes aquelles persones que escuchen el seu missatge en els #EncuentrosPorLaDiversidad” organitzats per la Fundació Adecco juntament amb empreses i altres institucions.

En el seu nou paper com a embajador de la Fundació Adecco, Avi cre que per fer un canvi en el panorama actual de l’exclusió sociolaboral hauria de posar en pràctica el que va dir Goethe en un dels seus assaigs: “Trata a un home com es y seguirá siendo lo que és. Tràtalo com pot i deu ser i es convertirà en el que pot i deu ser”. Avi assegura que ha arribat a convertir situacions de recàrrec i exclusió en situacions d’acceptació i inclusió, “en gran mesura per la capacitat del meu entorn i per fer tangible el que va dir Goethe”. I añade: “En muchas ocasiones no podem elegir la realitat que ens toca viure, però sí com volem afrontar-la”.

Esta manera de ver el món era la que li va portar fa uns anys a fer un canvi significatiu a la seva carrera professional i emprendrà un viatge cap a sí mateix. Un canvi que suposa vendre la meitat de les participacions de la seva empresa per explorar nous horitzons professionals. Per ello, es va matricular en un màster de Coaching teleológico y liderazgo personal —la teleología es la rama de la metafísica que estudia los fines de algún objeto o ser— que li va servir per adquirir eines i coneixements per exercir com a coach professional.

Per la seva part, Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco, recordem que els testimonis com el de Avi “ajudem a desterrar bona part dels estigmas que encara estan associats a les persones amb discapacitat, al temps que afavorim el seu accés al mercat laboral. Per aconseguir aquest últim propòsit és primordial que les empreses tinguin l’oportunitat de conèixer històries com la de Avi, que permeten superar el desconeixement, els prejudicis o la indiferència i valorar la discapacitat com a font de riqueza per a les organitzacions. D’aquesta manera, podreu prendre consciència de la importància de comptar amb diversos equips com a factor crític de sostenibilitat i competitivitat”.

Avi Mashiah, nou embaixador de la Fundació Adecco, compta amb la seva història de superació en aquest vídeo de presentació, en el que es mostra orgulloso de “ser únic en aquest món”.

[ad_2]