BMI anuncia las nuevas incorporaciones de Mariana Díez e Isabel Alonso a su equipo directivo


BMI, el líder del mercat europeu de fabricació i venda de solucions per a cobertes, ha anunciat les noves incorporacions de Mariana Díez Valle com a directora regional de màrqueting, BMI Region South Europe; i d’Isabel Alonso d’Armes com a Director de Sostenibilitat i Desenvolupament de Negocis, BMI Region South Europe.

Mariana Díez Valle, directora regional de màrqueting, BMI South Europe.

El dia 8 de setembre de 2021, Mariana incorporarà un BMI com Director de màrqueting regional, BMI Region South Europe en substitució de Julio Galán, que ha estat promocionat cap al lloc de Group Portfolio Director Pitched.

Mariana és Ingeniera Agrònoma per l’ETSI de Madrid, i compte amb més de 20 anys d’experiència com a Director de Màrqueting Internacional / Corporatiu i membre de l’ExCom en multinacionals B2B i B2C líders en els seus mercats del sector de construcció, com Selena Group, Lafarge o Saint Gobain PAM. A més, ha liderat projectes internacionals d’innovació, transformació i digitalització en aquests mercats, siendo, a la seva vegada, membre IC-A (Institute of Board Members Spain).

En paraules de Carlos Hernández Puente, Managing Director Region South Europe de BMI: “Es un placer para BMI contar con Mariana en nuestro equipo. Junts lograremos continuar innovando y creciendo ”.

Isabel Alonso de Armas, Directora de Sostenibilitat i Desenvolupament de Negocis, BMI South Europe.

Isabel Alonso es va incorporar el passat 24 d’agost de 2021 com Director de Sostenibilitat i Desenvolupament de Negocis, BMI Region South Europe.

Isabel és Ingeniera de camins (UPM), vinculada des de fa més de 20 anys al sector de la construcció, ha desenvolupat la seva trayectoria professional lligada a la obra civil durant els primers anys (ACS i Dragats), centrant-se posteriorment a la edificació. Durante todos estos años, siempre ha mantenido su mirada fija en la sostenibilitat, des de la cerca de la reducció de l’impacte en els projectes cap a la millora de l’habitabilitat i eficiència energètica del parc immobiliari.

A més, va ser nombrada Directora General de l’Associació Nacional d’Empreses de Rehabilitació i Reforma, així com adjunta a Gerencia de la Fundación Eduardo Torroja, sentint durant els últims anys Directora de Alianzas Estratégicas en Habitissimo per la seva convicció de la gran oportunitat que per al sector suposa la transformació digital, tant per al seu creixement sostenible com la seva resiliència.

Comprometida amb la seva professió, es Consellera Electa pel sector de la construcció en el Consell General del CICCP, així com a membre de la seva Comissió Tècnica de l’Agenda Urbana, amb participació activa en el Observatori 2030 del CSCAE.

“Estamos entusiasmados de darle la bienvenida a bordo a Isabel. Su amplia experiencia en el sector de la construcción supone un gran activo para BMI ”declara Carlos Hernández Puente, Managing Director Region South Europe de BMI.

Són incorporacions son reflex del treball que realitza BMI per complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, siendo un de ells el desenvolupament de polítiques d’igualtat de gènere dins de l’empresa, fent especial hincapié en los puestos directius.